Časovi

Work & Adrenaline > Časovi
Učite jezike sa nama!
Ukoliko želite da naučite da komunicirate na nekom od jezika u našoj ponudi, kontaktirajte nas! Rado ćemo podeliti svoja znanja sa vama! ????

Jezici

Nudimo vam:

 – ruski

 – mađarski

 – engleski

 – srpski za strance

Časovi se mogu održavati na bilo kojem od navedenih jezika.

Možete učiti ruski na srpskom, engleskom ili mađarskom; mađarski na srpskom, ruskom ili engleskom, itd.

Tu smo da vam razjasnimo sve poteškoće i osposobimo ili olakšamo tečnu komunikaciju.  

Časovi onlajn

Časove možete imati u komforu svog doma, negde u prirodi, u kafiću, na poslu ili na bilo kom drugom mestu na kom se nalazite u datom trenutku, ukoliko imate pristup internetu. Sve što vam je potrebno je internet i telefon/tablet/laptop i spremni ste! ????

Sav materijal dobijate od nas u onlajn formatu, tako da mu lako možete pristupiti na bilo kom uređaju bilo kad, a možete ga i odštampati, ukoliko vam tako više odgovara.  

Ne morate više da brinete da li ste poneli sve što vam je potrebno za čas, niti da se opterećujete promenom planova. Niste fizički vezani za jedno mesto, svoj čas možete “poneti” svuda sa sobom.  ???? 

Uštedite vreme dolaska ili odlaska na čas i sami odredite kada želite da učite. Razdaljina, vremenske zone i putovanja više nisu problem. Vrlo ćete se brzo navići na prednosti ovakvog načina rada.

Jezički izleti

Uz redovne časove, trudimo se da vam, što je češće moguće, obezbedimo dobru praksu, koja će dodatno obogatiti vaše znanje. Svi znamo koliko je važno biti izložen jeziku među izvornim govornicima i koristiti ga u svakodnevnim situacijama. Govorne vežbe ovog tipa smo dodatno obogatili raznovrsnim rekreativnim sadržajima. Istražite sebe i doživite učenje na novi način. Više informacija u glavnom meniju. ????